VESTI

Raspored časova nastave za prvu, drugu i treću godinu osnovnih strukovnih studija za mesec decembar školske 2020/2021. godine.

Obaveštavaju se studenti prve, druge i treće godine osnovnih strukovnih studija da će nastava za decembar mesec 2020. godine biti organizovana onlajn. Raspored predavanja možete preuzeti ovde.

Detaljnije

OBAVEŠTENjE O PREUZIMANjU DIPLOMA

Obaveštavaju se studenti koji su završili osnovne i specijalističke strukovne studije da mogu da preuzmu svoje diplome svakog radnog dana od 10 do 14 časova. Spisak studenata čije su diplome urađene možete pogledati OVDE

Detaljnije

OBAVEŠTENjE ZA STUDENTE

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije i opasnosti od širenja virusa COVID-19 odlažu se do daljeg sve konsultacije zakazane za narednu nedelju.

Detaljnije

Dotirani odmor na Zlatiboru i Avali

Konkurs za odmor i oporavak na Avali i Zlatiboru otvoren je tokom cele godine. Prijave na konkurs se predaju najkasnije 8 dana pred početak smene. Detaljnije informacije, kao i način prijave vidite OVDE

Detaljnije

Raspored konsultacija za prvu, drugu i treću godinu osnovnih strukovnih studija za mesec novembar školske 2020/2021. godine.

Obaveštavaju se studenti prve, druge i treće godine osnovnih strukovnih studija da će konsultacije za novembar mesec 2020. godine biti održana od 16. do 20. novembra 2020. godine. Raspored konsultacija možete preuzeti ovde.

Detaljnije