ОГЛАСНА ТАБЛА

ОБАВЕШТЕЊА ЗА СТУДЕНТЕ

Интернет платформи која садржи материјале са предавања можете приступити ОВДЕ

У колико имате било каквих проблема приликом логовања на платформу или коришћења исте можете нам се обратити на мејл: info@vpskp.edu.rs

Шифре за приступ курсевима у летњем семестру школске 2019/2020 године можете погледати ОВДЕ

Упутство за рад са DLS платформом можете преузети ОВДЕ

ОДЛАГАЊЕ ПРЕДАВАЊА ИЗ ПРЕДМЕТА ДИСКРЕТНА МАТЕМАТИКА
Предавања из предмета Дискретна математика, заказана за среду 20.05.2020.године код др Наташе Контрец, одлажу се због спречености наставника. Предавања ће бити одржана у суботу, 11.04.2020.године.

ОДЛАГАЊЕ ПРЕДАВАЊА ИЗ ПРЕДМЕТА ДИСКРЕТНА МАТЕМАТИКА
Предавања из предмета Дискретна математика, заказана за среду 01.04.2020.године код др Наташе Контрец, одлажу се због спречености наставника. Предавања ће бити одржана у четвртак, 02.04.2020.године.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДЛАГАЊУ ПРЕДАВАЊА ИЗ ПРЕДМЕТА ФИНАНСИРАЊЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ
Предавања из предмета Финансирање локалне самоуправе заказана за 11.03.2020. и 12.03.2020. код наставника др Игора Новаковића одлажу се због спречености наставника.
Предавања ће бити надокнађена у току семестра у термину који ће бити накнадно одређен.

Обавештавају се студенти на студијском програму ПОРЕЗ И ЦАРИНА друга година да предавања из предмета КОНТРОЛА И РЕВИЗИЈА код наставника др Јасминка Ђуровић, Марија Стојиљковић уместо 28.02.2020. године, термини надокнаде наставе биће накнадно објављени.

Обавештавају се студенти на студијском програму ФИНАНСИЈЕ И РАЧУНОВОДСТВО друга година да предавања из предмета КОНТРОЛА И РЕВИЗИЈА код наставника др Јасминка Ђуровић, Марија Стојиљковић уместо 28.02.2020. године, термини надокнаде наставе биће накнадно објављени.

Обавештавају се студенти на студијском програму РАЧУНАРСТВО И ИНФОРМАТИКА трећа година да предавања из предмета ЕЛЕКТРОНСКО ПОСЛОВАЊЕ код наставника др Милана Делетића уместо 25.02.2020. године, термини надокнаде наставе биће накнадно објављени.

Обавештавају се студенти на студијском програму ТУРИЗАМ прва година да вежбе из предмета ЕКОНОМИКА ПРЕДУЗЕЋА код наставника мр Добрице Радовановића уместо 19.02.2020. године, термини надокнаде наставе биће накнадно објављени.

Обавештавају се студенти на студијском програму ПОСЛОВНА ЕКОНОМИЈА прва година да вежбе из предмета ЕКОНОМИКА ПРЕДУЗЕЋА код наставника мр Добрице Радовановића уместо 19.02.2020. године, термини надокнаде наставе биће накнадно објављени.

Обавештавају се студенти на студијском програму ПОРЕЗ И ЦАРИНА прва година да вежбе из предмета ЕКОНОМИКА ПРЕДУЗЕЋА код наставника мр Добрице Радовановића уместо 19.02.2020. године, термини надокнаде наставе биће накнадно објављени.

АРХИВИРАНО

ПОСЕТА СТУДЕНАТА DUALE HOCHSCHULE BADEN-WÜRTTEMBERG, STUTTGART
ВИСОКОЈ ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА У БЛАЦУ, 20-21.10.2014

Висока пословна школа струковних студија Блаце је акредитовала високошколске јединице у Јагодини и Димитровграду.

Више о томе прочитајте овде.

Процедура одбране Завршног рада – детаљно објашњење

Кодекс облачења: Обавештавају се студенти да су у обавези да поштују кодекс облачења приликом доласка у школу. Погледајте детаљно обавештење овде.

Висока пословна школа струковних студија – Блаце је акредитовала студије на даљину (DLS) за студијски програм Рачунарство и информатика. Детаљно обавештење погледајте овде.

Да бисте лакше обавили своје обавезе у школи посетите страницу са основним Процедурама.

Професор dr Joachim Weber (President DHBW Stuttgart, Baden-Wuerttemberg Cooperative State University, Germany) одржао је предавања о развоју високошколског система у ЕУ и могућностима имплементације нових сазнања у Србији.

Детаље можете погледати овде.

Професор dr Michael Nagel (Head of Department of International Business, Baden-Wuerttemberg Cooperative State University, Germany) одржао је веома посећена предавања 29.маја 2013.године. Детаље можете погледати овде.

Aaron Brazelton (Executive Director, The University of Alabama Heritage Panel) одржао је панел дискусију 30.маја 2013.године са студентима Високе пословне школе струковних студија у Блацу. Детаље можете погледати овде.

Преузмите испитна питања из предмета Компанијско право као и упутство за израду семинарских радова и стручних есеја

Преузмите обавештење о изради Плана интегритета

Преузмите теме за семинарске радове из предмета Лидерство – др Драган Турањанин

Посета студената фирми „Лазар“ Д.О.О. – Блаце

Обавештавају се сви студенти да након положених колоквијума, и завршених пред-испитних обавеза, морају да пријаве и изађу на испит како би им се уписала оцена коју су остварили.

Списак свих запослених у школи са е-маил адресама можете преузети [овде].

Акредитација 2012 – Прочитајте детаље о акредитацији Школе и студијских програма

ПОСЕТА АМБАСАДОРА ЈАПАНА, 05.10.2012.године

Посета студената Duale Hochschule Baden-Württemberg, Stuttgart,  Високој пословној школи струковних студија у Блацу, 24.10.2011.