OGLASNA TABLA

OBAVEŠTENjA ZA STUDENTE

Poštovane kolege i koleginice,

Prilikom overe semestra je neophodno popuniti anketni upitnik za vrednovanje predmeta, pedagoškog rada nastavnika i saradnika, kao i anketni upitnik za procenu kvaliteta ustanove.

Anketa je anonimna i nalazi se na sledećem linku:

Studentska anketa – 2020/2021

Obaveštavaju se studenti druge i treće godine da su u obavezi da popune obrazac na sledećem linku:

Obrazac – Stručna praksa

Prikupljanje podataka je važno zbog organizacije stručne prakse koja će biti realizovana u letnjem semestru, u periodu od 24.05 do 11.06.2021.godine.

Napomena: Ko je popunio obrazac ranije – nije potrebno da to ponavlja.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije i opasnosti od širenja virusa COVID-19 odlažu se do daljeg sve konsultacije zakazane za narednu nedelju.

Izveštaj o prijavljenim kandidatima na konkurs za izbor u zvanje saradnika van radnog odnosa – demonstratora za užu stručnu oblast Fiskalna ekonomija, za školsku 2020/2021. godinu možete pogledati OVDE (Objavljeno 13.10.2020. godine)

Izvešta o prijavljenim kandidatima na konkurs za izbor u zvanje saradnika van radnog odnosa – demonstratora za užu stručnu oblast Računarstvo i informatika, za školsku 2020/2021. godinu možete pogledati OVDE (Objavljeno 13.10.2020. godine)

Izvešta o prijavljenim kandidatima na konkurs za izbor u zvanje saradnika van radnog odnosa – demonstratora za užu stručnu oblast Finasije, za školsku 2020/2021. godinu možete pogledati OVDE (Objavljeno 13.10.2020. godine)

Interni konkurs za izbor saradnika van radnog odnosa – demonstratora za školsku 2020/2021. godinu možete pogledati OVDE (Objavljeno 18.09.2020. u 14:52)

Internet platformi koja sadrži materijale sa predavanja možete pristupiti OVDE

U koliko imate bilo kakvih problema prilikom logovanja na platformu ili korišćenja iste možete nam se obratiti na mejl: info@vpskp.edu.rs

Šifre za pristup kursevima u zimskom semestru školske 2020/2021 godine možete pogledati OVDE

Uputstvo za rad sa DLS platformom možete preuzeti OVDE

ARHIVIRANO

POSETA STUDENATA DUALE HOCHSCHULE BADEN-WÜRTTEMBERG, STUTTGART
VISOKOJ POSLOVNOJ ŠKOLI STRUKOVNIH STUDIJA U BLACU, 20-21.10.2014

Visoka poslovna škola strukovnih studija Blace je akreditovala visokoškolske jedinice u Jagodini i Dimitrovgradu.

Više o tome pročitajte ovde.

Procedura odbrane Završnog rada – detaljno objašnjenje

Kodeks oblačenja: Obaveštavaju se studenti da su u obavezi da poštuju kodeks oblačenja prilikom dolaska u školu. Pogledajte detaljno obaveštenje ovde.

Visoka poslovna škola strukovnih studija – Blace je akreditovala studije na daljinu (DLS) za studijski program Računarstvo i informatika. Detaljno obaveštenje pogledajte ovde.

Da biste lakše obavili svoje obaveze u školi posetite stranicu sa osnovnim Procedurama.

Profesor dr Joachim Weber (President DHBW Stuttgart, Baden-Wuerttemberg Cooperative State University, Germany) održao je predavanja o razvoju visokoškolskog sistema u EU i mogućnostima implementacije novih saznanja u Srbiji.

Detalje možete pogledati ovde.

Profesor dr Michael Nagel (Head of Department of International Business, Baden-Wuerttemberg Cooperative State University, Germany) održao je veoma posećena predavanja 29.maja 2013.godine. Detalje možete pogledati ovde.

Aaron Brazelton (Executive Director, The University of Alabama Heritage Panel) održao je panel diskusiju 30.maja 2013.godine sa studentima Visoke poslovne škole strukovnih studija u Blacu. Detalje možete pogledati ovde.

Preuzmite ispitna pitanja iz predmeta Kompanijsko pravo kao i uputstvo za izradu seminarskih radova i stručnih eseja

Preuzmite obaveštenje o izradi Plana integriteta

Preuzmite teme za seminarske radove iz predmeta Liderstvo – dr Dragan Turanjanin

Poseta studenata firmi „Lazar“ D.O.O. – Blace

Obaveštavaju se svi studenti da nakon položenih kolokvijuma, i završenih pred-ispitnih obaveza, moraju da prijave i izađu na ispit kako bi im se upisala ocena koju su ostvarili.

Spisak svih zaposlenih u školi sa e-mail adresama možete preuzeti [ovde].

Akreditacija 2012 – Pročitajte detalje o akreditaciji Škole i studijskih programa

POSETA AMBASADORA JAPANA, 05.10.2012.godine

Poseta studenata Duale Hochschule Baden-Württemberg, Stuttgart,  Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Blacu, 24.10.2011.