ВЕСТИ

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈАВА ИСПИТА У ИСПИТНИМ РОКОВИМА

Обавештавају се студенти да детаљно обавештење о пријавама за полагање испита у испитним роковима школске 2017/2018 године могу погледати ОВДЕ.

Детаљније

НОВЕМБАРСКИ (АПСОЛВЕНТСКИ) ИСПИТНИ РОК

НОВЕМБАРСКИ (АПСОЛВЕНТСКИ) ИСПИТНИ РОК Новембарски испитни рок почеће 13.11.2017. године Новембарски рок имају право да користе студенти који су одслушали предавања на завршној години студијског програма који похађају. Студенти двогодишњих студија који су уписали Вишу пословну школу до школске 2005/2006 тј. до 10.09. 2005 године (до доношења закона о Високом образовању) могу користити новембарски испитни […] ...

Детаљније

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ СУ УПИСАНИ ПО РАНИЈИМ ПРОПИСИМА

Обававештавају се студенти који су студије уписали по ранијим прописима да детаљно обавештење о завршетку студија или уписа на трећу годину ради усклађивања могу погледати ОВДЕ.

Детаљније

КОНАЧНЕ РАНГ ЛИСТЕ – УПИС ДРУГЕ И ТРЕЋЕ ГОДИНЕ СТУДИЈА – 2017/2018

Висока пословна школа струковних студија из Блаца објављује КОНАЧНЕ РАНГ ЛИСТЕ за упис ДРУГУ и ТРЕЋУ годину основних студија у школској 2017/2018. године. КОНАЧНЕ РАНГ ЛИСТЕ можете погледати ОВДЕ

Детаљније

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СТУДИЈЕ – РАСПОРЕД ПРЕДАВАЊА

Обавештавају се студенти да је објављен распоред предавања за студенте СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИХ студија. Распоред предавања можете погледати овде.

Детаљније