ДЕЧЈИ ОСМЕХ

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА „ДЕЧЈИ ОСМЕХ“

Висока пословна школа струковних студија из Блаца и Студентски парламент ове установе, поред својих редовних активности, посебну пажњу поклања пружању помоћи вишеструко угроженом становништву на Косову и Метохији. До сада је реализовано више акција помоћи различитих видова од којих је и хуманитарна акција „Дечји осмех” која се спроводи ДВАНАЕСТИ ПУТ. Циљ ове хуманитарне акције јесте додела светосавских поклон – пакетића за децу која живе у српским енклавама на Косову и Метохији (Гораждевац, Ораховац, Осојане, Велика Хоча, Штрпце, Церница, Ново Брдо, Липљан, Старо Грацко, Рабовце …). Верујемо да је то најмање што можемо учинити како би деца на Косову и Метохији дочекала предстојећу школску славу као и већина њихових вршњака. Сигурни смо да ћемо и сви ми у то време бити задовољни дечијим осмехом као наградом.

Дечји осмех

Дечји осмех

Од самог почетка у реализацији ове акције учествују Министарство просвете, Министарство за Косово и Метохију, Друштво црвеног крста Србије и Радио телевизија Србије као медијски покровитељ.

У складу са вашим могућностима учествујте у нашој акцији и помогните да и ове године успешно реализујемо овај пројекат. (Уговор о донацији)

ВАШОМ НЕСЕБИЧНОШЋУ ОБРАДОВАЋЕТЕ МНОГЕ МАЛИШАНЕ, БАР НА ТРЕНУТАК, И ДАРОВАТИ ИМ ОСМЕХ, КОЈИ ЈЕ, ЗБОГ ЖИВОТНИХ УСЛОВА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ РЕТКО ПРИСУТАН НА ЊИХОВИМ ЛИЦИМА!

УГОВОРИ

ГАЛЕРИЈА СЛИКА