DEČJI OSMEH

HUMANITARNA AKCIJA „DEČJI OSMEH“

Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Blaca i Studentski parlament ove ustanove, pored svojih redovnih aktivnosti, posebnu pažnju poklanja pružanju pomoći višestruko ugroženom stanovništvu na Kosovu i Metohiji. Do sada je realizovano više akcija pomoći različitih vidova od kojih je i humanitarna akcija „Dečji osmeh” koja se sprovodi DVANAESTI PUT. Cilj ove humanitarne akcije jeste dodela svetosavskih poklon – paketića za decu koja žive u srpskim enklavama na Kosovu i Metohiji (Goraždevac, Orahovac, Osojane, Velika Hoča, Štrpce, Cernica, Novo Brdo, Lipljan, Staro Gracko, Rabovce …). Verujemo da je to najmanje što možemo učiniti kako bi deca na Kosovu i Metohiji dočekala predstojeću školsku slavu kao i većina njihovih vršnjaka. Sigurni smo da ćemo i svi mi u to vreme biti zadovoljni dečijim osmehom kao nagradom.

Dečji osmeh

Dečji osmeh

Od samog početka u realizaciji ove akcije učestvuju Ministarstvo prosvete, Ministarstvo za Kosovo i Metohiju, Društvo crvenog krsta Srbije i Radio televizija Srbije kao medijski pokrovitelj.

U skladu sa vašim mogućnostima učestvujte u našoj akciji i pomognite da i ove godine uspešno realizujemo ovaj projekat. (Ugovor o donaciji)

VAŠOM NESEBIČNOŠĆU OBRADOVAĆETE MNOGE MALIŠANE, BAR NA TRENUTAK, I DAROVATI IM OSMEH, KOJI JE, ZBOG ŽIVOTNIH USLOVA NA KOSOVU I METOHIJI RETKO PRISUTAN NA NjIHOVIM LICIMA!

UGOVORI

GALERIJA SLIKA