Letnja praksa Crédit Agricole banka

Crédit Agricole banka Srbija nastavlja praksu negovanja pravih vrednosti i ulaganja u mlade generacije kroz deveti po redu program angažovanja osoba bez iskustva, pružajući im priliku da se oprobaju i profesionalno grade u sredini koju odlikuju odgovornost, etičnost i profesionalizam.

Program predviđa aktivan rad i učenje kroz praksu uz posvećene i stručne mentore koji bi svoje znanje nesebično podelili sa praktikantima u cilju prepoznavanja potencijala i želje studenata da svoj profesionalni put nastave u bankarstvu. Za studente to je prilika da steknu nova znanja i veštine, da se upoznaju sa vrstama poslova kojima bi mogli da se bave, da se profesionalno razviju i steknu iskustvo koje će im biti poseban podstrek za dalje ličnoi stručno usavršavanje. Sa druge strane, za Credit Agricole banku Srbija to je prilika za bolje upoznavanje budućih mladih stručnjaka i prilika za njihovo regrutovanje.

Program predviđa sticanje prakse u centrali Crédit Agricole banke u Novom Sadu, u Beogradu kao i u filijalama širom Srbije. Program počinje sredinom jula meseca i trajaće tri meseca.

Zainteresovani studenti Odseka Blace mogu se prijaviti Goranu Perću, koordinatoru za stručnu praksu, najkasnije do 05.07.2019. godine.


 

Ostavite komentar