Летња пракса Crédit Agricole banka

Crédit Agricole banka Србија наставља праксу неговања правих вредности и улагања у младе генерације кроз девети по реду програм ангажовања особа без искуства, пружајући им прилику да се опробају и професионално граде у средини коју одликују одговорност, етичност и професионализам.

Програм предвиђа активан рад и учење кроз праксу уз посвећене и стручне менторе који би своје знање несебично поделили са практикантима у циљу препознавања потенцијала и жеље студената да свој професионални пут наставе у банкарству. За студенте то је прилика да стекну нова знања и вештине, да се упознају са врстама послова којима би могли да се баве, да се професионално развију и стекну искуство које ће им бити посебан подстрек за даље личнои стручно усавршавање. Са друге стране, за Цредит Агрицоле банку Србија то је прилика за боље упознавање будућих младих стручњака и прилика за њихово регрутовање.

Програм предвиђа стицање праксе у централи Crédit Agricole bankе у Новом Саду, у Београду као и у филијалама широм Србије. Програм почиње средином јула месеца и трајаће три месеца.

Заинтересовани студенти Одсека Блаце могу се пријавити Горану Перћу, координатору за стручну праксу, најкасније до 05.07.2019. године.


 

Оставите коментар